2009. július 21., kedd

november 11,szombat délután kocsiban

Nem hiszem el!Nem akarok elköltözni!Kicsit sem!De muszály itthagynom Los Angelest,és átköltözni New York-ba..Miért?Miért kínoz anya?Valaki mondja már meg!

Most is idenyomta a kezembe ezt a naplót,hogy írjak abba és higgadjak le.De képtelen vagyok lehiggadni.Most kellett elbúcsúznom a barátaimtól 10 perc alatt,majd be kellett ülnöm egy taxiba és most hurcolnak egy teljesen ismeretlen város,teljesen ismeretlen házába.És arra kérnek,hogy éljek ott.

Bizonyára anya nem merte hamarabb bejelenteni.Tudta,hogy mennyire szeretem Los Angelest és félt,hogyha bejelenti,hogy elköltözünk akkor világgá megyek.

Szóval anya festő,és az egyik tájképe olyan mértékben szemet kápráztatóan gyönyörű lett,hogy megnyert egy pályázatot,aminek a fődíja ez volt:

-Két hónappal ezelőtt épült,tágas galéria
-3 személyre szabott kertes ház New York egyik kertvárosában
-Egy BMW

Anyának természetesen mind nagyon megfelelt.
Most hátrafodrul hozzám,és nézi,ahogy írok.Lehet hogy hozzám akarna szólni..

Anya: -Mia,drágám.Meg kell értened,hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat,és neked is sokkal jobb lesz New Yorkban.Gondolj csak arra,hogy New Yorkban nagy hangsúlyt fektetnek a divatra.
Én: -Micsoda?Anya!Tudod hogy sportos lány vagyok,nem érdekel a divat,és élek-halok a fociért!Hogy kérheted hogy nyugodjak meg amikor kényszerítettél hogy hagyjam ott szeretett barátaimat,a kedves kis házunkat a 20.-on,és így még a focicsapatból is ki kellett lépnem.Történetesen 2 hónap múlva lett volna egy meccsünk,amire már fél éve készülünk.
Anya: -Neked is jobb lesz így!Hidd el!Itt is beléphetsz a focicsapatba,és itt is lesznek meccsek!Végre megoldódnak a gondjaink,lesz rendes állásom,és gyönyörű környékre költözünk!Nem kell buszoznod többet,mert kocsival el tudlak vinni bárhová,és még az is lehet,hogy te is kapsz valami alsóbbrendű autót.Ennyi indok nem elég,hogy elfeledd végre Angelest?
Én: -Képzeld nem!És nem is lesz elég soha!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése